People of people

30 APR 2022

Partenerii din Club Impact Special susținuți de Fundația Proinvest au dat startul proiectului ‘People of People’, proiect de serviciu în folosul comunității, care se va derula inclusiv până în luna iunie a anului curent.

Prin acest proiect își propun să acționeze alături de experți, colaboratori, parteneri abilitați astfel încât copiii, tinerii și adulții ucraineni care provin din zona de conflict armat să se simtă cât mai bine aici printre străini, iar adaptarea și integrarea socială să le fie cât mai ușoară.

Proiectul include activități prin care Club Impact Special le pregătește cu ajutorul experților pentru primirea și interacțiunea cu copiii, tinerii și adulții ucraineni; activități de creare de mijloace alternative de comunicare pentru persoanele vorbitoare doar de limba ucraineană; organizare de activități/ateliere de petrecere a timpului liber alături de copiii și tinerii ucraineni; activități pentru strângere de jocuri, jucării, obiecte de papetărie, birotică, rechizite, materiale sportive necesare derulării acestor ateliere; activități de sprijinire a instituțiilor partenere în gestionarea donațiilor: descărcare, selectare, organizare și distribuire.

Club Impact Special