A fost lansată oficial Fundația Proinvest! Tineri implicați pentru a ajuta tineri

21 IUN 2022

O frumoasă inițiativă a luat naștere pentru a veni în ajutorul copiilor și tinerilor din comunitatea locală Pașcani. Este vorba despre Fundația Proinvest, o organizație non-profit ce a fost înființată în aprilie 2022 și a cărei echipă este formată din tineri cu viziune ce se ocupă de îndeplinirea obiectivelor propuse.

Mai multe informații despre scopurile, proiectele fundației, dar și planurile de viitor ne-a oferit Alexandra Florescu, membru consiliu director:

„Printre obiectivele fundației se numără promovarea și facilitarea accesului la educație, promovarea diversității culturale, sprijinirea elevilor cu posibilități financiare reduse, dar cu potențial și nu în ultimul rând dezvoltarea comunității locale. Suntem în curs de dezvoltare a unor proiecte pe partea de social, cultural și educațional, ce vor avea un impact semnificativ asupra comunității. Pe partea de educațional vom sprijini tinerii să își exploateze potențialul prin intermediul proiectelor pe care urmează să le demarăm, iar segmentul cultural va fi spijinit prin diferite acțiuni menite să pună în evidență și să transmită generațiilor următoare elemente din artă, literatură, obiceiuri și tradiții.

Activitatea fundației va putea fi urmărită pe rețelele de socializare Facebook și Instagram. Acolo, membrii fundației vor ține la curent pășcănenii, în legătură cu proiectele și evenimentele ce urmează a fi desfășurate.