Un parteneriat de IMPACT

11 MAI 2022

Fundația Proinvest și-a propus ca încă de la lansare să genereze un impact în zona de acțiuni dedicate tinerilor, motiv pentru care anunțăm cu bucurie realizarea unui prim parteneriat cu cea mai activă organizație de profil din municipiul Pașcani - “Club Impact Special”.

Coordonat de profesorii Oana Plaiu și Alina Tătaru, “Club Impact Special” este un program extracurricular care funcționează din septembrie 2019 sub tutela Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani și a Fundației Noi Orizonturi, având în componență elevi de la Școala Gimnazială Specială Pascani, Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani, Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani și Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani.

Fundația Proinvest își propune sprijinirea programelor “Clubului Impact Special”, care, din 2019, combină educaţia și învățarea prin experienţă și oferă tinerilor posibilitatea de a deveni agenţi ai schimbării în comunităţile în care locuiesc.

O primă acțiune în care ​Fundația Proinvest s-a alăturat clubului “Impact Special” este proiectul “People of People” - dedicat refugiatilor ucraineni. Împreună cu experți din diferite domenii, încercăm să le oferim copiilor și tinerilor, pe lângă donații de rechizite sau jucării, și posibilitatea de participare în activități și ateliere de petrecere a timpului liber.  

Club Impact Special